Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Badrum > Badrumstillbehör Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Badrumstillbehör Leverantörer

Letar du efter det där lilla extra till badrummet. På Bosidan hittar du de senaste nyheterna inom badrumstillbehör. Kanske vill du byta handdukshängare, hyllplan till schampo och tvål, tvålkopp, tandborstglas, toapappershållare. Här får du kontakt med rikstäckande leverantörer av badrumstillbehör.
 
 
Ifö Sanitär AB
Nordens största tillverkare av VVS-produkter.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Smedbo
Smedbo - specialisten på badrumstillbehör.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Beslagsboden - Detaljer för ditt hem
Design, funktion och känsla. Detaljer för ditt hem.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
DuoBad AB
PERSONLIGA BADRUM FRÅN SMÅLAND.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
VVS Marketing AB
Exklusiva lösningar för ditt badrum.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Hafa Badrum
Kvalité och design till rätt pris!
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Badrumstillbehör för en egen stil i badrummet

Badrumstillbehör är en viktigt del när du ska möblera ditt badrum. Idag lägger vi ner mycket energi för att få ett badrum som känns välkomnande och mysigt. Det finns många badrumstillbehör att välja mellan, och det gör att det blir lätt att få känslan av en egen stil även i badrummet. På Bosidan kommer du i kontakt med Sveriges ledande leverantörer när det gäller badrumstillbehör.

Länktips: Badrumbelysning, Badrumsporslin, Bänkskivor/Bad, Badrumsinredning.

 

Beslagsboden

Grustagsgatan 1, Box 13063
250 13 Helsingborg
Tel: 042-25 15 04

Org.Nr: 556200-2252

Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Speciellt framtaget för Gör-det-självaren. Antingen du behöver husnummer för din fasad, renoverar badrummet, bygger nytt kök eller skall sätta upp några knoppar eller krokar i sovrummet hoppas vi att du finner beslag som skall passa just din smak och dina behov. Har du något du undrar över så mejla oss gärna. Vi har samlat på oss ett gediget kunnande och skall göra allt för att hjälpa dig.

Hemsida Karta
 

DuoBad AB

Alstervägen 76
380 44 Alsterbro
Tel: 0481-50 000
Fax: 0481-50 567

Org.Nr: 556593-9427

Kärnan i verksamhet hos DuoBad AB kommer från ett genuint hantverk med lövträ som grund till alla våra badrumsmöbler. Produktionen sker i Småland där möbeltillverkningen kanske är bäst i hela världen. Vi har dessutom förmånen av att ha exklusivt samarbete med några av de mest ton- givande företag som tillverkar kvalitetsprodukter för badrum. Tillsammans skapar vi ett helt nytt rum att trivas i.

Hemsida Karta
 

Hafa Badrum

Svarvaregatan 5, Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 44 75
Fax: 035-15 44 76

Org.Nr: 556005-1491

Hafa har tillverkat och designat badrumsprodukter i snart 50 år. Vi vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter i Sverige. Våra formgivare och designers utgår alltid ifrån tanken att formen följer funktionen, så att de i sin design och konstruktion håller över tiden.

Hemsida Karta
 

Ifö Sanitär AB

Folkets Husgatan 1, Box 140
295 22 Bromölla
Tel: 0456-480 00
Fax: 0456-480 48

Org.Nr: 556033-0788

Vatten är centrum för Ifö. Alla våra produkter är på något sätt tätt samman- bundna med vatten, oavsett vilka det handlar om. Ifö är också beroende av vatten. Inte konstigt då att vi värnar om det. Vår omtanke om vattnet och miljön resulterade redan på 90-talet i dubbelspolningen som sparar åtskilliga liter vatten varje dag i varje hushåll. Mörrumsån vid fabriken i Mörrum och Ivösjön vid Bromöllafabriken, har också haft en avgörande betydelse för vår historia och våra framgångar. Nu är vi Nordens största tillverkare av VVS-produkter i porslin, plast och metall för badrum och kök. Ifö har funnits i mer är 100 år. Vi kommer alltid finnas kvar.

Hemsida Karta
 

Smedbo AB

Grustagsgatan 1, Box 13063
250 13 Helsingborg
Tel: 042-25 15 04

Org.Nr: 556200-2252

1967 togs det första spadtaget i historien om Smedbo när badrumserien Herrgård introducerades. Idag säljs Smedbo badrumsserier över hela världen. Smedbo är idag marknadsledande i Skandinavien och spelar en viktig roll i Europa och USA. Framgångarna beror på ett långt och omfattande utvecklingsarbete som bedrivits för att säkra en hög kvalitetsnivå samt att värna om den klassiska skandinaviska design som produkterna representerar. De flesta badrumsserier erbjuder idag inredningsdetaljer och dekorativa beslag i massiv mässing av högsta kvalitet. Badrumsserierna finns att få med olika ytbehandlingar. Ytbehandlingar som gör produkterna mer motståndskraftiga och ökar deras hållbarhet. Med en unik högtransparent lack förhöjs charmen och skötseln av produkterna förenklas. Med sin stora produktkännedom och sitt kvalitetstänkande tillhör Smedbo en exklusiv skara av tillverkare som utlovar 10-års garanti på hela produktsortimentet.

Hemsida Karta
 

VVS Marketing AB

Vindkraftsvägen 8
135 70 Stockholm
Tel: 08-709 00 99
Fax: 08-709 00 09

Org.Nr: 556492-5229

VVS Marketing är sedan 1994 generalagent för Duscholux i Sverige. VVS Marketing är specialister på att anpassa duschväggar för kunder med högt ställda krav på funktion och kvalitet. I vårt sortimentet ingår även inbyggnadscisterner från Jomo med tillhörande vägghängda WC. Vi marknadsför även Linea collection, en läckert högglanslackerad badrumsmöbelserie från spanska Royo. Du når oss och våra produkter via vårt försäljningskontor i Tyresö eller via någon av våra duktiga återförsäljare.

Hemsida