Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Badrum > Bänkskivor Bad Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Bänkskivor Bad Leverantörer

Upplev ett lyxigare bad med nya bänkskivor badrum. På Bosidan kommer du snabbt och enkelt i kontakt med företag som kan hjälpa dig med måttbeställda bänkskivor badrum.
 
 
Granitskivor Scandinavia
Granit Skivor Scandinavia är specialiserade på arbetsytor i kök och badrum.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
LG Collection
Välkommen till en värld av bänkskivor.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Loimaan Kivi
Vi representerar Skandinaviens största producent av granit.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Stencentrum i Mölndal AB
Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar snabbt måttbeställda stenprodukter.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Nya bänkskivor badrum

Funderar ni på att skaffa nya bänkskivor till ert badrum? Idag finns det massor av bänkskivor att välja mellan, bland annat i material som sten, glas, laminat eller massivt trä. Det är bara fantasin som sätter gränser då dagens nya bänkskivor är tillverkade att tåla slitage och väta. Att byta till nya bänkskivor badrum kan bli det där lilla extra som gör ert badrum lite mer speciellt.

På Bosidan kommer ni i kontakt med ledande leverantörer när det gäller nya bänkskivor badrum.

Länktips: Kakel/Glas/Mosaik, Badrumsporslin, Handukstorkare, Badrumstillbehör

 

Granit Skivor Scandinavia

Brevduvegatan 7
235 39 Vellinge
Tel: 040-693 60 50
Mobil: 0762-21 48 17

Org.Nr: 11220130

Granit Skivor Scandinavia har specialiserat sig på arbetsytor i kök och badrum. Våra produkter tillverkas av granit, kvartskomposit och marmor av absolut högsta klass. Lika viktig som att råmaterial är av hög kvalitet så använder vi välutbildade stentekniker som ansvarar för att måttagning med millimeterprecision blir utförd enligt alla konstens regler. 

Dessa killar utför inte bara mätningar utan de ser även till att installationen blir förstklassig. Det skall vara enkelt att kunna göra viktiga val, därför arbetar vi väldigt personligt med hembesök där vi tillsammans med kunden sitter ner i lugn och ro och diskuterar kundens specifika önskemål. Vi levererar en komplett tjänst måttagning, produktion, transport och montering. Vi erbjuder även borttaging samt kassering av gamla skivor. 

Vårt råd är, välj trygghet och kvalitet framför marknadens lägsta pris!

Granit Skivor Scandinavia erbjuder lägsta tänkbara pris till högsta möjliga kvalitet utöver detta erhåller ni bra priser på vaskar och blandare.Hemsida Karta
 

LG Collection

Virkesgatan 1, Box 204
571 23 Nässjö
Tel: 0380-55 50 00
Fax: 0380-196 17

Org.Nr: 556157-7197

LG Collection är ett fristående familjeägt företag som sedan början av 1970-talet arbetar med distribution och tillverkning av dekorativa skivmaterial. Kundanpassade bänkskivor är vår specialitet på LG Collection och därför kan vi erbjuda personligt utformade lösningar för dig och ditt kök. Vi bryr oss om våra kunder och varje kund är vår viktigaste. Dessutom jobbar vi hårt för att alltid finnas till hands. Vår småländska själ vurmar för kvalitet, långsiktighet och hög servicegrad. Hjärtligt välkommen in i vår värld - en värld av bänkskivor!

Hemsida Karta
 

Loimaan Kivi

Högbackavägen 32
144 62 Rönninge
Tel: 08-532 54 666

Loimaan Kivi representerar Skandinaviens största producent av granit. Vi erbjuder följande produkter i granit så som köksbänkskivor, fönsterbrädor, bordskivor, golvbeklädnad, väggbeklädnad, fasadsten, murar, trappor, gatsten, pelare, pollare, kansten, markplattor m.m.

Hemsida
 

Stencentrum i Mölndal AB

Ågatan 18
431 35 Mölndal
Tel: 031-27 12 12
Fax: 031-27 12 27

Org.Nr: 556618-8685

Stencentrum i Mölndal AB älskar utmaningen i att förvandla våra kunders drömmar till verklighet. Med en av Europas största utställningar av bergarter från hela världen, hjälper vi dig att finna just den sten du söker. Stencentrums främsta uppgift är att leverera och skapa exklusiva stenarbeten av högsta klass för privata hem och offentlig miljö såväl i Sverige som Europa. Därför är vi ständigt på jakt efter nya sorter och varianter och besöker regelbundet stenbrott för att hitta nya, unika och vackra stenar att ta med oss hem till våra kunder.

Hemsida Karta