Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Badrum > Bastu/Ångbad Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Bastu/Ångbad Leverantörer

Funderar du på att skaffa ny bastu, ångbad eller ångbastu? Skillnaden mellan bastu och ångbad är i huvudsak att bastun använder torr värme och en ångbastu innehåller hög luftfuktighet och värme. Fördelen med dagens bastu och ångbad är att dom är lätta att placera och behöver inte så stor plats. På Bosidan hittar du det senaste nyheterna från Sveriges ledande leverantörer av ny bastu och ångbad.
 
 
Spa Dealers
En liten och lättplacerad bastu tillverkad i hållbar värmebehandlad furu.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Luxway Nordic AB - Bastu med infrarött ljus
Välbefinnande för kropp och själ
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
HF Trading
Bastu YH20SN. Pris 13900:-. Besök vår hemsida och se vårt stora sortiment.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Svedbergs i Dalstorp AB
Svedbergs är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Hafa Badrum
Kvalité och design till rätt pris!
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Noro Scandinavia
Unna dig ett lyxigare badrum, utan att betala mer.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Ny bastu och ångbad åter på modet i våra hem

I dag renoveras det badrum som aldrig förr. Våra nya badrum blir relaxavdelningar i våra hem, och med det har det följt ett nyväckt intresse för ångbad och ny bastu. Att bygga en ny bastu eller ångbad blir en investering för livet. På marknaden finns det bastu och ångbad som kräver små utrymmen och som är utrustade med olika funktioner, till exempel ångbad och ångbastu med en mild värme men med en intensiv luftfuktighet som får muskler att spänna av och tankar att fly.

På Bosidan hittar du de senaste nyheterna på ny bastu och ångbad från Sveriges ledande tillverkare.

Länktips: Spabad/Pooler, Badkar/Bubbelbad, Dusch

 

Hafa Badrum

Svarvaregatan 5, Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 44 75
Fax: 035-15 44 76

Org.Nr: 556005-1491

Hafa har tillverkat och designat badrumsprodukter i snart 50 år. Vi vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter i Sverige. Våra formgivare och designers utgår alltid ifrån tanken att formen följer funktionen, så att de i sin design och konstruktion håller över tiden.

Hemsida Karta
 

HF Trading

Gamlebyvägen 1
520 11 Vegby
Tel: 0321-721 60
Mobil: 0708-56 95 86

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Vi på HF-Trading importerar allt inom bubbelbadkar/massagebadkar, traditionella badkar, utomhus-spa, swim-spa, ångbastu, duschkabiner, massageduschar, bastu, infraröd bastu, badrumsmöbler m.m. Välkommen att titta runt i vårt sortiment!

Hemsida Karta
 

Luxway Nordic AB

Datavägen 43A
436 32 Askim
Tel: 031-89 90 80
Fax: 031-89 90 80

Org.Nr: 556717-0302

Luxway omfattas av mångårig erfarenhet av kunskaper inom hälsa och välbefinnande. Vi vill på ett kompetent och högkvalitativt sätt förmedla, för den Svenska marknaden, nya möjligheter att finna vägen till ett välbefinnande för kropp och själ. Vikten att vårda sin kropp blir allt mer betydande i en tid där allt högre krav ställs på oss. Samtidigt som vi lever i en tid där miljön/kost mm många gånger verkar negativt på vår hälsa. Luxway vill förmedla den många tusen år gamla kunskapen av vikten med det infraröda ljuset och dess positiva effekter . En kunskap som under de senaste 50 åren har utvecklats och förfinats till högkvalitativa infraprodukter. Dessa har även utvärderats och kliniskt testats ur ett flertal aspekter. Allt för att ytterligare övertyga forskare, läkare samt idrottsutövare om de fördelaktiga effekterna på kroppen som det infraröda ljuset medför. Vårt mål är att du på ett enkelt sätt får ta del av information om det infraröda ljusets effekter och påverka, men även erbjudas möjlighet att kostnadsfritt få prova produkterna hos våra återförsäljare. Utifrån detta hoppas vi att du har fått den kunskap du behöver för att uppnå hälsa och välbefinnande i just ditt liv.

Hemsida Karta
 

Noro Scandinavia

Montörgatan 7
302 60 Halmstad
Tel: 035-16 64 30
Fax: 035-16 64 31

Org.Nr: 556674-1673

Riktigt läcker design, överraskande lösningar, genuin kvalitet och priser som gör att du kan skapa ditt drömbadrum utan att gå över budget. Det är i grunden vad Noro Scandinavia försöker leva upp till varenda dag. Vi har tillsammans 31 år i branschen och kallar oss badrumsproffs utan att skämmas. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val så att du kan unna dig den vardagslyx du behöver. Vi skapar produkter vi kan vara stolta över. Produkter som utvecklats med värdighet och där vi inte tvingats välja bort kvalitet och design. Produkterna är riktade direkt mot de nordiska hemmen, utan kompromisser där kvalitet, form, teknik, och funktion är våra baselement till ett rättvist pris. För att nå dit förädlar vi hela kedjan från skiss till färdig produkt. Du ska känna dig trygg och belönad efter ditt val, som du stolt ska kunna visa upp under många år. Står det Noro på det du väljer så har du kommit en bra bit på väg.

Hemsida Karta
 

Spa Dealers

Lagervägen 4
662 00 Korsnäs, Finland
Tel: 00358-10 239 56 00 12

Org.Nr: Fi04154058

SPADEALERS - Ett familjeägt företag som tillverkar bad- och bastuprodukter
SpaDealers i Korsnäs, Finland, är ett familjeägt finlandssvenskt företag som verkat sedan 1981 inom olika affärsområden. I verksamheten tillkom affärsidén med badprodukter (spabad, bubbelbad, badtunnor, bastu) år 2003.

Egen produktutveckling
En målmedveten satsning på utveckling av den traditionella badtunnan har etablerat oss som en av de ledande innovatörerna i denna bransch. De modeller som tillverkas i dag har avancerade men ändå enkla och praktiska konstruktionslösningar för bästa möjliga funktion.

Förstklassig tillverkning
Produkterna tillverkas i egna lokaler och med egen maskinpark i Korsnäs. En stor del av produktionen görs med CNC maskiner.

Kvalitet och service
”Where Quality and Service meet” är vårt varumärke och din nöjdhet som kund är vår viktigaste målsättning. Egen planering, utveckling och tillverkning ger full insyn i hela processen som garanterar hög produktkvalitet, produkt- och servicekännedom. Vi känner till och följer gällande krav och lagar som berör vår verksamhet och produkter. Med oss som leverantör skall du kunna känna dig säker och trygg med ditt val.

Hemsida
 

Svedbergs i Dalstorp AB

Verkstadsvägen 1
514 63 Dalstorp
Tel: 0321-53 30 00
Fax: 0321-53 30 10

Org.Nr: 556052-4984

Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.

Hemsida Karta
 

Westerbergs Badrum AB

Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 45 80
Fax: 035-15 45 99

Org.Nr: 556005-1491

För att trivas i ditt badrum ska du känna att det stämmer med din stil och ditt sätt att vara. Därför har vi utvecklat ett brett och flexibelt sortiment. Men vi på Westerbergs gör också allt vi kan för att förenkla för dig så att du lätt ska hitta just din stil.

Hemsida