Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Badrum > Blandare-Bad Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Blandare-Bad Leverantörer

Här kan du hitta en mängd olika blandare för tvättfatet badkaret eller en duschblandare. Nya blandare badrum kan göra det där lilla extra. Det kvittar om det är till badkaret, tvättfatet eller bara en ny duschblandare som du ska sätta in i ditt hem. Oavsett vad du söker för blandare lär du hitta något bland alla leverantörer av nya blandare badrum. På Bosidan kan du hitta exklusiva blandare och självklart det senaste inom nya blandare badrum.
 
 
Hansgrohe AB
En mängd olika blandare i olika stilar.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Macro International AB
Kvalitet av högsta klass med smarta funktioner och snygg design. Välj en blandar med stil.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Granit Skivor Scandinavia
En blandare från Granit Skivor Scandinavia förgyller vardagen.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Björbo Badrum - Blandare badrum
Björbo Badrum - Kvalité som både syns och känns.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Duschbyggarna AB
Vi har blandare för badrum i många olika modeller.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Badex AB
Blandare för alla smaker från Europas ledande tillverkare.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Aqua Royal
Kliv in i en värld som kan förvandla ditt badrum till en verklig upplevelse.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
DuoBad AB
PERSONLIGA BADRUM FRÅN SMÅLAND.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Hafa Badrum
Kvalité och design till rätt pris!
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Ostnor AB, Mora Armatur
Vattenkranar för Bad, Tvätt och Kök
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
FM Mattsson
Blandare för dusch, badrum, tvättställ och kök.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Svedbergs i Dalstorp AB
Svedbergs är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Byt till nya blandare badrum

Vill du förnya ditt badrum med små medel så kan nya blandare badrum bli ett lyft. Idag finns det många nya blandare badrum att välja mellan, bland annat moderna, klassiska, gammaldags eller designade. Vad du än väljer så tänk på att din nya blandare ska passa din övriga inredning. Här på Bosidan kan du lätt surfa runt bland ledande tillverkare och leverantörer av nya blandare badrum, och hitta den blandare som passar just ditt badrum.

Länktips: Badrumsporslin, Bänkskivor/Bad, Badkar/Bubbbelbad, Dusch

 

Aqua Royal

Enebybergsvägen 4
182 36 Danderyd
Tel: 08-753 03 10
Fax: 08-753 62 40

Org.Nr: 556420-4906

Aqua Royal har allt ni behöver för badrum, kök, hall och uteplats. Kakel, klinkers, badrumsinredningar såsom möbler, accessoarer, badkar, wc, handfat, belysning och speglar. Duschväggar, blandare till kök och bad, glasblock m.m. Vi har samlat ett litet axplock av det finaste i vårt showroom. Produkterna är väl utvalda från vad vi tycker är de bästa leverantörerna i Sverige och utlandet. Vi köper det mesta från Italien men vi har även leverantörer från Spanien, Frankrike, Holland och Sverige. m.m.

Hemsida Karta
 

Badex AB

Gårdsvägen 4
160 70 Solna
Tel: 08-644 05 60
Fax: 08-644 61 20

Org.Nr: 556456-8490

Badex är ett företag som verkat inom sanitetsbranschen i 70 år. Fokus har hela tiden varit att handla med kvalitetsvaror och vi har arbetat med de största inom branschen. Förr har Badex sålt direkt till slutkonsumenter men de senaste 15 åren har vi sålt våra produkter via återförsäljare där sådana finns. Nu går Badex in på sin tredje generation vilket kommer att innebära en anpassning till moderna arbetssätt och tekniker, därav satsningen på webbsida. Vi kommer även att arbeta för ett bredare återförsäljarnät av specialister inom badrum och kök. Vår förhoppning är att vårt unika sortiment ska kunna komma fler tillgodo på ett enkelt sätt framöver.

Hemsida Karta
 

Björbo Badrum

780 45 Björbo
Tel: 0241-254 60
Fax: 0241-234 97

Org.Nr: 556508-1691

Björbo Badrum har marknadens bredaste modellprogram med totalt elva badrumsserier i olika stilar. Från tidlöst klassisk till modern och trendig. Vår formgivning är till för att försköna ditt hem. Oavsett vilken möbelserie du väljer, kan du vara säker på att Björbo Badrum ger dig förstklassigt material, gediget hantverk, stilren design och toppmoderna funktioner. Helt enkelt sådan kvalité som både syns och känns.


Hemsida Karta
 

DuoBad AB

Alstervägen 76
380 44 Alsterbro
Tel: 0481-50 000
Fax: 0481-50 567

Org.Nr: 556593-9427

Kärnan i verksamhet hos DuoBad AB kommer från ett genuint hantverk med lövträ som grund till alla våra badrumsmöbler. Produktionen sker i Småland där möbeltillverkningen kanske är bäst i hela världen. Vi har dessutom förmånen av att ha exklusivt samarbete med några av de mest ton- givande företag som tillverkar kvalitetsprodukter för badrum. Tillsammans skapar vi ett helt nytt rum att trivas i.

Hemsida Karta
 

Duschbyggarna AB

Årsta Skolgränd 20
117 43 Stockholm
Tel: 08-442 76 60
Fax: 08-442 76 69

Org.Nr: 556227-6476

Välkommen till din specialist på duschväggar och armaturer. Namnet Duschbyggarna talar för sig själv, likväl gör våra produkter. 40-års erfarenhet ger resultat. I vårt sortiment ingår endast marknadens topprodukter vad gäller kvalitét, funktion och design. Våra produkter är av högsta kvalitet. Vi lämnar därför 15 års garanti mot fabrikationsfel på samtliga duschmodeller.

Hemsida Karta
 

Granit Skivor Scandinavia

Brevduvegatan 7
235 39 Vellinge
Tel: 040-693 60 50
Mobil: 0762-21 48 17

Org.Nr: 11220130

Granit Skivor Scandinavia har specialiserat sig på arbetsytor i kök och badrum. Våra produkter tillverkas av granit, kvartskomposit och marmor av absolut högsta klass. Lika viktig som att råmaterial är av hög kvalitet så använder vi välutbildade stentekniker som ansvarar för att måttagning med millimeterprecision blir utförd enligt alla konstens regler. 

Dessa killar utför inte bara mätningar utan de ser även till att installationen blir förstklassig. Det skall vara enkelt att kunna göra viktiga val, därför arbetar vi väldigt personligt med hembesök där vi tillsammans med kunden sitter ner i lugn och ro och diskuterar kundens specifika önskemål. Vi levererar en komplett tjänst måttagning, produktion, transport och montering. Vi erbjuder även borttaging samt kassering av gamla skivor. 

Vårt råd är, välj trygghet och kvalitet framför marknadens lägsta pris!

Granit Skivor Scandinavia erbjuder lägsta tänkbara pris till högsta möjliga kvalitet utöver detta erhåller ni bra priser på vaskar och blandare.Hemsida Karta
 

Hafa Badrum

Svarvaregatan 5, Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 44 75
Fax: 035-15 44 76

Org.Nr: 556005-1491

Hafa har tillverkat och designat badrumsprodukter i snart 50 år. Vi vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter i Sverige. Våra formgivare och designers utgår alltid ifrån tanken att formen följer funktionen, så att de i sin design och konstruktion håller över tiden.

Hemsida Karta
 

Hansgrohe AB

Svangatan 2B
416 68 Göteborg
Tel: 031-21 66 00

Org.Nr: 556457-7764

Vill du ha platser för njutning och komfort i ditt hem, där du kan njuta med alla sinnen? Hansgrohe hjälper dig att göra om badrum och kök till platser för välmående, så du kan få en uppiggande start på dagen och avsluta den på ett avslappnat sätt. För att vi älskar vatten. För att det är roligt att skämma bort människor som dig, över hela världen, med en massa fina produkter. Och för att vi har ambitionen att bli ännu lite bättre.

Hemsida Karta
 

Macro International AB

Sven Hansons Gata 1
312 96 Laholm
Tel: 0430-484 00
Fax: 0430-705 68

Org.Nr: 556259-0694

Något vi på Macro alltid har värderat högt är ditt välbefinnande, nu vill vi fokusera ännu mer på det. Att få visa vem vi är, vad vi står för och vad vi kan göra för dig. Vattnets förmåga att skapa lugn, harmoni och välbefinnande för oss människor är enorm. Genom vatten, ånga och massage erbjuder vi formsäkra och funktionella produkter för avslappning, njutning, återhämtning eller helt enkelt tvagning. Oavsett när på dygnet eller hur många gånger så är det din stund. Välkommen till Macro - vi gör din stund möjlig!

Hemsida Karta
 

Ostnor AB, FM Mattsson

Box 480
792 27 Mora
Tel: 0250-59 60 00
Fax: 0250-59 64 60

Org.Nr: 556051-0207

FM Mattsson är Sveriges äldsta krantillverkare. Redan 1865 grundades FM Mattsson av Frost Matts Mattsson, och har sedan dess varit en föregångare för hela branschen. För de allra flesta är blandaren bara en vacker inredningsdetalj som ska leverera vatten och förhöja känslan i ett kök eller ett badrum. För oss som har jobbat med det här i över hundra år handlar det om så mycket mer. Vi ser estetiska värden också i insidan, att till exempel få utveckla tekniska lösningar och funktioner som gör att du spar vatten och energi, och därmed också vår miljö.

Hemsida Karta
 

Ostnor AB, Mora Armatur

Box 480
792 27 Mora
Tel: 0250-59 60 00
Fax: 0250-59 64 60

Org.Nr: 556051-0207

Mora Armatur är ett av Nordens ledande företag för produktutveckling och marknadsföring av sanitetsarmatur (vattenkranar för kök och bad). Vårt huvudkontor ligger i Mora. I VVS-branschen är vi kända som det innovativa företaget med produkter som har elegans, god funktion och hög kvalitet. Vi ingår i den svenska OSTNOR-koncernen som tillverkar våra produkter.Tillverkningen sker i mycket moderna och effektiva anläggningar, där vi aldrig gör avkall på vår långa kvalitetstradition. Vi lägger ner stor omsorg på kvalitet - från produktutveckling, konstruktion och produktion till dess att våra produkter når slutanvändaren.

Hemsida Karta
 

Svedbergs i Dalstorp AB

Verkstadsvägen 1
514 63 Dalstorp
Tel: 0321-53 30 00
Fax: 0321-53 30 10

Org.Nr: 556052-4984

Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.

Hemsida Karta
 

Westerbergs Badrum AB

Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 45 80
Fax: 035-15 45 99

Org.Nr: 556005-1491

För att trivas i ditt badrum ska du känna att det stämmer med din stil och ditt sätt att vara. Därför har vi utvecklat ett brett och flexibelt sortiment. Men vi på Westerbergs gör också allt vi kan för att förenkla för dig så att du lätt ska hitta just din stil.

Hemsida