Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Badrum > Dusch Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Dusch Leverantörer

Dusch är något som man använder regelbundet, varför då inte välja en ny dusch som man dessutom trivs i? På Bosidan hittar du de senaste nyheterna från Sveriges ledande duschleverantörer.
 
 
Ifö Sanitär AB
Nordens största tillverkare av VVS-produkter
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Macro International AB
Duschlösningar Badrumsmöbler Bubbelkar
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Hafa Badrum
Kvalité och design till rätt pris!
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Duschbyggarna AB
Vi har ett stort sortiment av duschväggar och duschar.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Dansani
Inspireras av våra badrumsmiljöer!
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
HF Trading
Dusch YH9090AL. Pris 9995:-. Besök vår hemsida och se vårt stora sortiment.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
SM Design
Våra duschsystem helt i linje med inredningstrender av idag och imorgon.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Luxway Nordic AB
Välbefinnande för kropp och själ
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Eurobad
Eurobad är ett företag som sätter kvalité och modern design i fokus.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
VVS Marketing AB
Exklusiva lösningar för ditt badrum.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Badex AB
Exklusiva duschset - dusch på en högre nivå.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Sparmax Sverige AB
Alla våra duschkabiner är av högsta kvalitet.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Svedbergs i Dalstorp AB
Svedbergs är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Noro Scandinavia
Unna dig ett lyxigare badrum, utan att betala mer.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Ny dusch

Det finns mycket att tänka på när du ska välja en ny dusch, då duschen är den del av badrummet som de flesta använder varje dag. Det kan därför vara bra att tänka efter en extra gång vad man egentligen vill ha. Det finns allt från duschvägg, duschkabin till lyxiga ångduschar att välja på. En ny dusch ska både vara snygg och lätt att hålla ren. På Bosidan hittar du ledande tillverkare av duschar. Ta dig tid att besöka våra anslutna företag och hitta den nya dusch som just du vill ha.

Länktips: Blandare Bad, Badrumstillbehör, Kakel Glas Mosaik, Handdukstorkare

 

Badex AB

Gårdsvägen 4
160 70 Solna
Tel: 08-644 05 60
Fax: 08-644 61 20

Org.Nr: 556456-8490

Badex är ett företag som verkat inom sanitetsbranschen i 70 år. Fokus har hela tiden varit att handla med kvalitetsvaror och vi har arbetat med de största inom branschen. Förr har Badex sålt direkt till slutkonsumenter men de senaste 15 åren har vi sålt våra produkter via återförsäljare där sådana finns. Nu går Badex in på sin tredje generation vilket kommer att innebära en anpassning till moderna arbetssätt och tekniker, därav satsningen på webbsida. Vi kommer även att arbeta för ett bredare återförsäljarnät av specialister inom badrum och kök. Vår förhoppning är att vårt unika sortiment ska kunna komma fler tillgodo på ett enkelt sätt framöver.

Hemsida Karta
 

Dansani

Lokstallarna, Stationsgatan 37
302 45 Halmstad
Tel: 035-15 76 21

Org.Nr: 556029-5239

Dansani grundades 1983. Ända sedan dess har vi fokuserat på att vara bland världens främsta leverantörer inom ett enda kärnområde - kvalitetsmöbler för badrummet. Detta innebär att våra mer än 200 anställda är mycket skickliga yrkesmän som vet vad som krävs för att utveckla, tillverka och marknadsföra dansk design av hög kvalitet.

Hemsida Karta
 

Duschbyggarna AB

Årsta Skolgränd 20
117 43 Stockholm
Tel: 08-442 76 60
Fax: 08-442 76 69

Org.Nr: 556227-6476

Välkommen till din specialist på duschväggar och armaturer. Namnet Duschbyggarna talar för sig själv, likväl gör våra produkter. 40-års erfarenhet ger resultat. I vårt sortiment ingår endast marknadens topprodukter vad gäller kvalitét, funktion och design. Våra produkter är av högsta kvalitet. Vi lämnar därför 15 års garanti mot fabrikationsfel på samtliga duschmodeller.

Hemsida Karta
 

Eurobad

Sandvreten 5
746 91 Bålsta
Tel: 0171-518 05

Org.Nr: 969678-5600

För Eurobad är badrummet en viktig del av livskvalitet. Vi vill skapa ett badrum som inte bara är bad och dusch, utan även ingår som en del av boendemönstret. Grunden i vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den bästa produkten och service på marknaden. Därför följer vi noggrant utvecklingen på badrumsfronten ute i Europa. Vi har en god och nära relation med våra fabriker som möjliggör flexibla designlösningar och snabba leveranser. Vi har med omsorg valt ut högkvalitativa produkter med mängder av möjligheter som passar för både små som stora badrum, eller varför inte spa. Det är viktigt för oss att våra badrums inredningar skall vara både funktionella och stillfullt designade. Men det centrala är att vi med våra möbler skapar nya möjligheter för dig och din personlighet. I grund och botten handlar det om livets glädje. Välkomna!

Hemsida Karta
 

Hafa Badrum

Svarvaregatan 5, Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 44 75
Fax: 035-15 44 76

Org.Nr: 556005-1491

Hafa har tillverkat och designat badrumsprodukter i snart 50 år. Vi vet hur viktigt det är med rätt design och rätt kvalitet. Därför utvecklar och designar vi alla våra produkter i Sverige. Våra formgivare och designers utgår alltid ifrån tanken att formen följer funktionen, så att de i sin design och konstruktion håller över tiden.

Hemsida Karta
 

HF Trading

Gamlebyvägen 1
520 11 Vegby
Tel: 0321-721 60
Mobil: 0708-56 95 86

Org.Nr: F-skattebevis finnes

Vi på HF-Trading importerar allt inom bubbelbadkar/massagebadkar, traditionella badkar, utomhus-spa, swim-spa, ångbastu, duschkabiner, massageduschar, bastu, infraröd bastu, badrumsmöbler m.m. Välkommen att titta runt i vårt sortiment!

Hemsida Karta
 

Ifö Sanitär AB

Folkets Husgatan 1, Box 140
295 22 Bromölla
Tel: 0456-480 00
Fax: 0456-480 48

Org.Nr: 556033-0788

Vatten är centrum för Ifö. Alla våra produkter är på något sätt tätt samman- bundna med vatten, oavsett vilka det handlar om. Ifö är också beroende av vatten. Inte konstigt då att vi värnar om det. Vår omtanke om vattnet och miljön resulterade redan på 90-talet i dubbelspolningen som sparar åtskilliga liter vatten varje dag i varje hushåll. Mörrumsån vid fabriken i Mörrum och Ivösjön vid Bromöllafabriken, har också haft en avgörande betydelse för vår historia och våra framgångar. Nu är vi Nordens största tillverkare av VVS-produkter i porslin, plast och metall för badrum och kök. Ifö har funnits i mer är 100 år. Vi kommer alltid finnas kvar.

Hemsida Karta
 

Luxway Nordic AB

Datavägen 43A
436 32 Askim
Tel: 031-89 90 80
Fax: 031-89 90 80

Org.Nr: 556717-0302

Luxway omfattas av mångårig erfarenhet av kunskaper inom hälsa och välbefinnande. Vi vill på ett kompetent och högkvalitativt sätt förmedla, för den Svenska marknaden, nya möjligheter att finna vägen till ett välbefinnande för kropp och själ. Vikten att vårda sin kropp blir allt mer betydande i en tid där allt högre krav ställs på oss. Samtidigt som vi lever i en tid där miljön/kost mm många gånger verkar negativt på vår hälsa. Luxway vill förmedla den många tusen år gamla kunskapen av vikten med det infraröda ljuset och dess positiva effekter . En kunskap som under de senaste 50 åren har utvecklats och förfinats till högkvalitativa infraprodukter. Dessa har även utvärderats och kliniskt testats ur ett flertal aspekter. Allt för att ytterligare övertyga forskare, läkare samt idrottsutövare om de fördelaktiga effekterna på kroppen som det infraröda ljuset medför. Vårt mål är att du på ett enkelt sätt får ta del av information om det infraröda ljusets effekter och påverka, men även erbjudas möjlighet att kostnadsfritt få prova produkterna hos våra återförsäljare. Utifrån detta hoppas vi att du har fått den kunskap du behöver för att uppnå hälsa och välbefinnande i just ditt liv.

Hemsida Karta
 

Macro International AB

Sven Hansons Gata 1
312 96 Laholm
Tel: 0430-484 00
Fax: 0430-705 68

Org.Nr: 556259-0694

Något vi på Macro alltid har värderat högt är ditt välbefinnande, nu vill vi fokusera ännu mer på det. Att få visa vem vi är, vad vi står för och vad vi kan göra för dig. Vattnets förmåga att skapa lugn, harmoni och välbefinnande för oss människor är enorm. Genom vatten, ånga och massage erbjuder vi formsäkra och funktionella produkter för avslappning, njutning, återhämtning eller helt enkelt tvagning. Oavsett när på dygnet eller hur många gånger så är det din stund. Välkommen till Macro - vi gör din stund möjlig!

Hemsida Karta
 

Noro Scandinavia

Montörgatan 7
302 60 Halmstad
Tel: 035-16 64 30
Fax: 035-16 64 31

Org.Nr: 556674-1673

Riktigt läcker design, överraskande lösningar, genuin kvalitet och priser som gör att du kan skapa ditt drömbadrum utan att gå över budget. Det är i grunden vad Noro Scandinavia försöker leva upp till varenda dag. Vi har tillsammans 31 år i branschen och kallar oss badrumsproffs utan att skämmas. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt val så att du kan unna dig den vardagslyx du behöver. Vi skapar produkter vi kan vara stolta över. Produkter som utvecklats med värdighet och där vi inte tvingats välja bort kvalitet och design. Produkterna är riktade direkt mot de nordiska hemmen, utan kompromisser där kvalitet, form, teknik, och funktion är våra baselement till ett rättvist pris. För att nå dit förädlar vi hela kedjan från skiss till färdig produkt. Du ska känna dig trygg och belönad efter ditt val, som du stolt ska kunna visa upp under många år. Står det Noro på det du väljer så har du kommit en bra bit på väg.

Hemsida Karta
 

SM Design

Danska Vägen 13
332 36 Gislaved
Tel: 0371-57 04 25

Org.Nr: F-skattebevis finnes

I vår moderna anläggning skapar våra medarbetare, med lika delar skickliga hantverk, tradition och erfarenhet, produkter helt i linje med inredningstrender av idag och imorgon. Att vi producerar i harmoni med naturen, med minsta möjliga miljöpåverkan ser vi som en självklarhet. Besök oss gärna i Gislaved där vi både tillverkar och visar upp våra duschsystem.

Hemsida Karta
 

Sparmax Sverige AB

Kanongatan 155
254 67 Helsingborg
Tel: 042-22 20 80

Org.Nr: 556911-1080

Välkommen till Sparmax - Skandinaviens största försäljning av Bubbelbad, Massagebadkar, Bubbelbadkar och Ångdusch!

Bubbelbad, massagebadkar, bubbelbadkar, ångdusch, dusch, duschkabiner, duschpaneler, bastu, badstugor och trädgårdsmöbler till antagligen Sveriges bästa priser! Marknadsledande hela 10 års garanti på både bubbelbad, ångdusch, dusch, duschkabiner, sauna, IR Bastu och badstugor.

Alla våra bubbelbad och massagebadkar levereras med Whirlpool system.
Hemsida Karta
 

Svedbergs i Dalstorp AB

Verkstadsvägen 1
514 63 Dalstorp
Tel: 0321-53 30 00
Fax: 0321-53 30 10

Org.Nr: 556052-4984

Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum.

Hemsida Karta
 

Vetro Group AB

Kvistvägen 2
433 48 Partille
Tel: 031-46 18 00
Fax: 031-46 18 04

Org.Nr: 556611-6959

Vetro grundades 1998 och har flera års erfarenhet i branschen. Under åren som gått har vi tagit fram flera nya, spännande produkter och växt mer och mer.

Hemsida Karta
 

VVS Marketing AB

Vindkraftsvägen 8
135 70 Stockholm
Tel: 08-709 00 99
Fax: 08-709 00 09

Org.Nr: 556492-5229

VVS Marketing är sedan 1994 generalagent för Duscholux i Sverige. VVS Marketing är specialister på att anpassa duschväggar för kunder med högt ställda krav på funktion och kvalitet. I vårt sortimentet ingår även inbyggnadscisterner från Jomo med tillhörande vägghängda WC. Vi marknadsför även Linea collection, en läckert högglanslackerad badrumsmöbelserie från spanska Royo. Du når oss och våra produkter via vårt försäljningskontor i Tyresö eller via någon av våra duktiga återförsäljare.

Hemsida
 

Westerbergs Badrum AB

Box 525
301 80 Halmstad
Tel: 035-15 45 80
Fax: 035-15 45 99

Org.Nr: 556005-1491

För att trivas i ditt badrum ska du känna att det stämmer med din stil och ditt sätt att vara. Därför har vi utvecklat ett brett och flexibelt sortiment. Men vi på Westerbergs gör också allt vi kan för att förenkla för dig så att du lätt ska hitta just din stil.

Hemsida