Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Badrum > Fuktspärr/Fix/Fog Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Fuktspärr/Fix/Fog Leverantörer

Här kommer du i kontakt med företag som har ett stort sortiment av plattsättnings- och byggkemiska produkter som fix och fog.
 
 
BASF
PCI fäst- och fogmassor för kakel och klinker.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Alfix A/S
Vårt produktsortiment uppfyller nutidens krav på keramiska beklädnader
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Bostik
Bostik - ett världsledande märke.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Sopro
Sopro erbjuder ett stort sortiment av plattsättnings- och byggkemiska produkter.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Schönox
Produkter för golvavjämning samt montering/fogning av keramiska plattor.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Fuktspärr, fix och fog till dina våtutrymmen

Att inte var noga med fuktspärr, fix och fog till våtutrymmen kan stå dig dyrt, då fuktskador kan uppstå. Tänk på att både väggar och golv behöver täckas med både tätskikt och fuktspärr, inte bara de självklara platserna som bakom badkar och dusch. Fukt uppstår i hela badrummet och har en tendens att stanna kvar då man ofta duschar med stängd dörr. Här på Bosidan kommer du lätt i kontakt med ledande leverantörer som kan det mesta inom fuktspärr, fix och fog.

Länktips: Kakel/Glas/Mosaik, Ventilation, Grund/Dränering/Fukt

 

Alfix A/S

H. C. Ørstedsvej 11-13
DK 6000 Kolding
Tel: +45 75 52 90 11

Alfix utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för beklädnader och beläggningar inom byggindustrin. Vi klarar våra uppdrag på ett professionellt och engagerat sätt, i nära kontakt med våra samarbetspartners. Alfix sortiment består av ett brett utbud av: fäst- och fogmassor, flytspackel, slipsats, våtrumslösningar, rengörings- och underhållsprodukter samt andra specialprodukter.

Hemsida
 

BASF AB / PCI

Göteborgsvägen 74
433 63 Sävedalen
Tel: 031-26 84 60

Sedan 1950 har PCI varit en drivande innovatör av nya fäst- och fogprodukter bakom kakel och klinker och för montage av natursten. Våra högteknologiska produkter har använts av generationer av plattsättare. Idag är PCI marknadsledande i Tyskland. Vi kan även erbjuda olika system för stegljudsreduktion och har ett brett produktsortiment för reparation av betong. Våra nyckelord är trygghet, problemlösning och service. Vi är kända för våra smarta och enkla konstruktioner. Oavsett storleken på ett projekt, fungerar vi som din partner och erbjuder teknisk support. Det är inte så konstigt att PCI är det självklara valet för Bygg-Proffs.

Hemsida Karta
 

Bostik

Strandbadsvägen 22, Box 903
251 09 Helsingborg
Tel: 042-19 50 00
Fax: 042-19 50 20

Org.Nr: 556010-4761

Bostik är en av världens ledande tillverkare av lim, spackel, fix & fog samt tätningsmedel till bygg- och gör-det-själv-marknaden och ingår i den franska kemikoncernen Total SA.

Hemsida Karta
 

Schönox

Sickla Industriväg 6, Box 11550
100 61 Stockholm
Tel: 08-743 40 00
Fax: 08–643 63 70

SCHÖNOX® är ett internationellt varumärke inom AkzoNobel-koncernen som har brett sortiment av produkter för golvavjämning samt montering och fogning av keramiska plattor. Med sitt breda sortiment har SCHÖNOX nått en stark position på många marknader inom Europa.

Hemsida Karta
 

Sopro

PO Box 420152
651 02 Wiesbaden, Germany
Tel: +49 (0) 6 11 17 07-239
Fax: +49 (0) 6 11 17 07-240

Sopro erbjuder ett stort sortiment av plattsättnings- och byggkemiska produkter. Vår märkesstrategi har gjort oss till ledande inom branschen. Ta t.ex. vårt flaggskepp Sopro No.1 en flexibel fästmassa, ett välkänt och respekterat namn inom branschen. Många års erfarenhet inom området bindemedel kombinerat med vårt know-how inom byggkemikalier har varit ett framgångskoncept. Meriter som bara Sopro har.

Hemsida