Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Badrum > Kakel/Glas/Mosaik Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Kakel/Glas/Mosaik Leverantörer

Ge ditt badrum en en personlig prägel med nytt kakel, glasmosaik och natursten. På Bosidan finns företagen med det senaste nyheterna inom nytt kakel, glasmosaik och glasblock.
 
 
Eurobad
Eurobad är ett företag som sätter kvalité och modern design i fokus.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Byggkeramikrådet
Hos Byggkeramikrådet hittar du behöriga företag som utför tätskiktsarbete.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Lhådös Kakel
Sätt en personlig prägel på din inredning.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Stencentrum i Mölndal AB
Vi hjälper dig från idé till verklighet och levererar snabbt måttbeställda stenprodukter.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Aqua Royal
Kliv in i en värld som kan förvandla ditt badrum till en verklig upplevelse.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Wennstams Kakel AB
Vi har ett av landets mest kompletta sortiment inom keramik och bruksprodukter.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Nytt kakel, glasmosaik eller natursten

Med nytt kakel, glasmosaik eller natursten blir din badrumsinredning till en helhet. Det finns mycket att välja mellan, men vad är vad? Kakel är en typ av keramisk platta som endast är lämpad för väggbeklädnad inomhus. Klinker är en mer robust platta som är framställd av en tätare lera och den pressas med större tryck och bränns vid högre temperatur än en kakelplatta. Klinker kan man använda i de flesta rummen inomhus. Mosaik är ett samlingsnamn för plattor av mindre format, från 5x5 cm och ner kan man enkelt säga. Oftast sitter mosaiken monterad på nät eller papper. Mosaiken kan förekomma i material såsom kakel, klinker, granitkeramik och glas. Natursten består av mineraler som genom miljoner av års påverkning och skapas av olika bergarter. Då naturstenen kommer från olika stenbrott från hela världen så finns det ett brett sortiment av både färger och typer. På Bosidan kommer du i kontakt med ledande leverantörer av kakel, glasmosaik, natursten eller klinker m.m.

Länktips: Badrumsinredning, Golvvärme, Badrumstillbehör, Fuktspärr/Fix/Fog

 

Aqua Royal

Enebybergsvägen 4
182 36 Danderyd
Tel: 08-753 03 10
Fax: 08-753 62 40

Org.Nr: 556420-4906

Aqua Royal har allt ni behöver för badrum, kök, hall och uteplats. Kakel, klinkers, badrumsinredningar såsom möbler, accessoarer, badkar, wc, handfat, belysning och speglar. Duschväggar, blandare till kök och bad, glasblock m.m. Vi har samlat ett litet axplock av det finaste i vårt showroom. Produkterna är väl utvalda från vad vi tycker är de bästa leverantörerna i Sverige och utlandet. Vi köper det mesta från Italien men vi har även leverantörer från Spanien, Frankrike, Holland och Sverige. m.m.

Hemsida Karta
 

Byggkeramikrådet

Högbergsgatan 27
116 20 Stockholm
Tel: 08-641 21 25
Fax: 08-702 20 15

Org.Nr: 556312-4709

Branschorganisation för kakel, klinker och plattsättning. Användningen av kakel och klinker ökar i Sverige och med det följer ett stort behov av information kring tekniska och praktiska frågor vid renovering och nybyggnad med keramik. På vår hemsida finns hjälp att hitta rätt plattsättare för jobbet, branschregler, godkända system för tätskikt, företag med kunskap om kakel och alla kringliggande produkter. Passa på och dra nytta av ROT-avdraget och anlita en behörig plattsättare. Välkommen in på www.bkr.se.

Hemsida Karta
 

Eurobad

Sandvreten 5
746 91 Bålsta
Tel: 0171-518 05

Org.Nr: 969678-5600

För Eurobad är badrummet en viktig del av livskvalitet. Vi vill skapa ett badrum som inte bara är bad och dusch, utan även ingår som en del av boendemönstret. Grunden i vår affärsidé är att erbjuda våra kunder den bästa produkten och service på marknaden. Därför följer vi noggrant utvecklingen på badrumsfronten ute i Europa. Vi har en god och nära relation med våra fabriker som möjliggör flexibla designlösningar och snabba leveranser. Vi har med omsorg valt ut högkvalitativa produkter med mängder av möjligheter som passar för både små som stora badrum, eller varför inte spa. Det är viktigt för oss att våra badrums inredningar skall vara både funktionella och stillfullt designade. Men det centrala är att vi med våra möbler skapar nya möjligheter för dig och din personlighet. I grund och botten handlar det om livets glädje. Välkomna!

Hemsida Karta
 

Lhådös Kakel

Mästergatan 4
745 37 Enköping
Tel: 0171-47 80 90
Fax: 0171-47 80 99

Org.Nr: 556354-2637

Lhådös Kakel har ett brett urval av Kakel & Klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I vårt sortiment finner du även mosaik, glasblock, och natursten. Dagens stora utbud ger dig en härlig möjlighet att sätta en personlig prägel på din inredning med Kakel & Klinker.

Hemsida
 

Stencentrum i Mölndal AB

Ågatan 18
431 35 Mölndal
Tel: 031-27 12 12
Fax: 031-27 12 27

Org.Nr: 556618-8685

Stencentrum i Mölndal AB älskar utmaningen i att förvandla våra kunders drömmar till verklighet. Med en av Europas största utställningar av bergarter från hela världen, hjälper vi dig att finna just den sten du söker. Stencentrums främsta uppgift är att leverera och skapa exklusiva stenarbeten av högsta klass för privata hem och offentlig miljö såväl i Sverige som Europa. Därför är vi ständigt på jakt efter nya sorter och varianter och besöker regelbundet stenbrott för att hitta nya, unika och vackra stenar att ta med oss hem till våra kunder.

Hemsida Karta
 

Svenska Kakel

Lindaregatan 1
260 35 Ödåkra
Tel: 042-32 94 60
Fax: 042-20 51 35

Org.Nr: 556478-1408

Svenska Kakel är ett familje-företag som grundades 1977. Idag är vi en av landets större importörer av byggkeramik, med egna anläggningar i Malmö, Helsingborg, Halmstad och Göteborg. I andra delar av landet har vi återförsäljare. Byggkeramiken är tyngdpunkten i vår verksamhet. Vi erbjuder förutom ett komplett sortiment av kakel, klinker, mosaik och sjösten, även kompletta systemlösningar för all form av plattsättning, verktyg, golvvärme, spackelmassor, badrumsinredning, massagekar, duschar, bastu m.m.

Hemsida
 

Vetro Group AB

Kvistvägen 2
433 48 Partille
Tel: 031-46 18 00
Fax: 031-46 18 04

Org.Nr: 556611-6959

Vetro grundades 1998 och har flera års erfarenhet i branschen. Under åren som gått har vi tagit fram flera nya, spännande produkter och växt mer och mer.

Hemsida Karta
 

Wennstams Kakel AB

Kalkbruksgatan 9
417 07 Göteborg
Tel: 031-50 05 30

Org.Nr: 556494-9740

Wennstams Keramik & Design AB importerar kakel & klinker och säljer från egna butiker i Göteborg och Linköping. Dessutom är vi verksamma som partner i nationella byggprojekt. Wennstams målsättning är att ha branschens senaste trender, att alltid ligga i framkant och ha en tydlig bild av vad som komma skall. I våra två butiker har vi en full kakelutställning där både konsumenter och proffs kan finna inspiration. Dessutom har vi naturligtvis lager och proffsbutik. Vi riktar oss till konsument, byggare samt arkitekter och kan erbjuda en helhet med allt från godkända tätskiktssystem till det senaste inom badrumsinteriör.

Hemsida