Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Energi > Radiatorer Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Radiatorer Leverantörer

Letar du efter nya radiatorer och värmeelement? Du kan välja mellan vattenburna, oljefyllda eller elektriska. Här på Bosidan kommer du i kontakt med företagen som har det senaste på marknaden när det gäller nya radiatorer och värmeelement.
 
 
AB Viessmann Värmeteknik
Vitoset - Radiatorer av högsta kvalité i olika utföranden.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
PAX Electro Products AB
PAX Oljefyllda elradiatorer - Energismarta svenska kvalitetsprodukter.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Grad-In AB
NYHET! Nu har vi även 200 mm höga radiatorer på lager för omgående leverans.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
LVI / Rettig Sweden AB - Radiatorer, element
Energieffektiv och miljövänlig elvärme.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Gnosjö Klimatprodukter AB - Radiatorer
Oljeradiatorerna från oss är både miljövänliga och energisnåla.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
InfraSwed AB
Den sköna värmen för ditt välbefinnande i hemmet.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Epecon AB - Radiatorer
Form - Funktion - Känsla - Valfrihet.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Behöver du nya radiatorer, hitta leverantörerna här

Det vanligaste sättet att sprida värme i ett hus är genom radiatorer (element). Radiatorer kan vara oljefyllda eller bestå av elslingor om de är för direktverkande el. Om man har ett centralt uppvärmningssystem är radiatorerna vattenfyllda och kopplade till varandra i ett enhetligt system. Bra radiatorer håller en jämn värme och för att det ska fungera så är det effektiva termostater kopplade till radiatorerna. Oljefyllda radiatorer är jämnare i värmefördelningen än ett element med elslingor. Det gör att oljefyllda radiatorer drar mindre i energi. På Bosidan hittar du företagen som har de senaste nyheterna inom radiatorer.

Länktips: Golvvärme, Pannor/BrännareLuftvärmepumpar, Solenergi

 

AB Viessmann Värmeteknik

Skalholtsgatan 9
164 40 Kista
Tel: 08-474 88 00

Org.Nr: 556482-1873

Viessmann Värmeteknik AB erbjuder framtidsorienterade värmesystem för olja, gas, sol, ved och naturlig värme, vilket kvalificerar oss som en självständig partner i alla energifrågor. Våra värmesystem täcker alla energikrav från 1,5 till 20.000kW från lägenheter till stora industrifastigheter. Viessmann matchar alla produkter och kan därför erbjuder en optimal nivå av effektivitet från ursprunglig design till funktionellt system.

Hemsida Karta
 

Epecon AB

Florettgatan 22A
254 67 Helsingborg
Tel: 042-25 01 40
Fax: 042-25 01 30

Org.Nr: 556345-7562

Det handlar om värme - Närmare bestämt, vattenburen värme. Det område där vi på Epecon sedan mer än 25 år tillbaka är en av de ledande aktörerna i Skandinavien. Men egentligen handlar det om mycket mer än så. Vår grundläggande idé är att erbjuda optimala lösningar - och optimala lösningar kan vara vitt skilda saker för olika människor. För somliga är tekniken och driftsekonomin det mest intressanta. För andra handlar det mer om färg och form och att på ett estetiskt sätt kunna integrera värmen i inredningen. Oavsett vilka prioriteringar du har är vi övertygade om att du kommer att hitta den rätta lösningen hos oss. Vi säljer uteslutande kvalitetsprodukter från Europas ledande tillverkare och i vårt sortiment hittar du allt från panelradiatorer och tilluftsdon till fläktkonvektorer och designradiatorer.

Hemsida Karta
 

Gnosjö Klimatprodukter AB

Mobäcksvägen, Box 162
335 24 Gnosjö
Tel: 0370-33 21 10
Fax: 0370-995 61

Org.Nr: 556536-0731

Gnosjö Klimatprodukter AB är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar, konvektorelement, handdukstorkar samt många andra produkter.

Hemsida Karta
 

Grad-In AB

Honungsgatan 4
432 95 Varberg
Tel: 0340-64 68 20
Fax: 0340-64 68 27

Org.Nr: 556479-5648

Grad-In AB i Varberg marknadsför och säljer radiatorer, konvektorer samt handdukstorkar. Vår största leverantör är Korado AS i Tjeckien, som har en av Europas modernaste radiatorfabriker.

Hemsida Karta
 

InfraSwed AB

Näsby Allé 35
183 55 Täby
Tel: 08-544 751 00

Org.Nr: 556755-4554

Till skillnad mot vanliga direktverkande elradiatorer värmer våra paneler inte luften. De värmer istället all materia i rummet – golv, väggar, tak och möbler. Resultatet blir en jämn och komfortabel värme, från golv till tak. Tekniken bakom det här är infraröd strålning som ligger inom samma spektra som den värme som genereras av solen – en strålning som därför är hälsosam för människor och växter. Att panelerna är snygga att se på gör ju inte saken sämre. De kan placeras på tradionellt vis under fönstren, på väggar eller i tak. Och de kan fällas in i liv med väggen eller taket. Tillverkas i vitt eller svart glas eller som spegel. De passar också som handduksvärmare och värmer då samtidigt badrummet. Vårt företag, infraSWED AB, har agenturen för infraSWISS-produkterna på den svenska marknaden. Det schweiziska företaget har funnits i närmare åtta år och har under det senaste året etablerat sig i elva länder på den europeiska marknaden. Idag har närmare 10 000 hus konverterat till infraSWISS-paneler. Ta gärna kontakt med oss om du står i begrepp att göra något åt den stigande värmekostnaden. Vi vill berätta att det faktiskt finns mer än berg- och luftvärmepumpar och pelletsbrännare…

Hemsida Karta
 

LVI / Rettig Sweden AB

531 75 Järpås
Tel: 0510-48 13 00
Fax: 0510-913 16

Org.Nr: 556016-5531

LVI / Rettig Sweden AB är ett företag som drivs av en gemensam målsättning: att ta fram värmelösningar som gör bostäder runtom i världen så trivsamma och behagliga att vistas i som det bara är möjligt. Vi har varit branschledande i över 80 år – och det är ingen tillfällighet. Genom att förena kunskap, erfarenhet och nytänkande har vi utvecklat ett stort utbud av värmelösningar som ger ett behagligt inomhusklimat och en lättkontrollerad, icke-uttorkande, miljövänlig och kostnadseffektiv värme.

Hemsida
 

PAX AB

Kattkärrsvägen 4, Box 72
648 06 Hälleforsnäs
Tel: 0157-756 00
Fax: 0157-756 10

Org.Nr: 556418-0866

PAX utvecklar, tillverkar och marknadsför ventilations- och värmeprodukter som gör att både du och din bostad mår bra. Vi har ett heltäckande sortiment av fläktar, handdukstorkar, ventiler och oljefyllda element.

Hemsida Karta
 

Tego System AB

Kamgatan 4, Box 43
261 22 Landskrona
Tel: 0418-45 58 00
Fax: 0418-45 58 01

Org.Nr: 556495-6703

Värme i unik svensk design - Roundline är en serie svensktillverkade elradiatorer. Roundline är unik när det gäller formgivningen och passar väl in i alla typer av miljöer. Roundline ger en jämn, mjuk och behaglig värme och sparar energi. Många radiatorfabrikanter talar om mjukvärme. På Roundline syns den nästan. Roundline har inga vassa hörn eller kanter. Den har till och med vunnit designpris för sin mjukt rundade form. Roundline dominerar aldrig ett hem. Samtidigt kan den mycket väl bli en estetisk tilltalande accent i den lite modernare hemmiljön.

Hemsida Karta