Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Energi > Ventilation Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Ventilation Leverantörer

Bra luftkvalitet är viktigt för vårt välbefinnande i bostaden. Ett hus med bra ventilation transporterar bort fukt och upprätthåller en bra komfort. Kontakta Bosidans anslutna företag och hitta just den ventilation du behöver för ditt hus.
 
 
Lindab Profil AB
Frisk och ren luft kan man inte ta för givet. Hos oss finns ett flertal olika lösningar.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
PAX Electro Products AB
För bättre innemiljö. Svenska kvalitetsprodukter som hjälper din bostad att andas.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Varmitek - Ventilation
Fläktkonvektor kan ge behaglig rumskyla på sommaren och värmetillskott på vintern
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Rec Indovent AB - Ventilation
Bra inomhusmiljö med hög energiåtervinning – Tryggt, Säkert och Enkelt
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Fresh AB - Ventilation och inomhusklimat
Vi har lösningar för inomhusklimat och ventilation.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Ventilation för din och bostadens hälsa

Genom att installera ventilation för huset skapas bättre hälsa både för oss och bostaden. Ventilation är nödvändig för att transportera bort fukt och upprätthålla en bra komfort. Minst en gång varannan timme bör inomhusluften ersättas med ny uteluft. Bra luftkvalitet är viktig för välbefinnandet hos dem som vistas i bostaden. Det är lätt att drabbas av koncentrationssvårigheter och till och med sjukdomssymptom om innemiljön är dålig. Materialet i bostaden kan också ta skada av dålig ventilation och på lång sikt leda till sjuka-hus-symdromet. Grundprincipen är att ta tilluft från rena utrymmen som sovrum och vardagsrum och föra ut frånluften i kök och badrum/toalett. I system med styrda luftflöden kan man ta både till- och frånluft i samma rum. Ventilation med värmeåtervinning sparar också energi genom att energin i den varma inomhusluften tas tillvara och överförs till den inkommande kalla uteluften. Kontakta Bosidan anslutna företag som är ledande leverantörer av ventilation.

Länktips: Luftvärmepumpar, RadiatorerSolenergiGolvvärme

 

Fresh AB

Gransholms Bruk, Box 7
360 32 Gemla
Tel: 0470-70 77 00

Org.Nr: 556140-4749

Fresh AB är branschledande inom tillverkning och försäljning av produkter och lösningar för inomhusklimat och ventilation. Våra produkter är utformade för att lösa alla tänkbara ventilationsbehov i ditt hem. Kvalitet och miljöhänsyn är viktiga ledord genom hela produktionskedjan.

Hemsida
 

Lindab Profil AB

Industriområdet
260 91 Förslöv
Tel: 0431-850 00
Fax: 0431-851 50

Org.Nr: 556247-2273

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar i tunnplåt och stål för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.

Hemsida
 

Luftmiljö AB

Sockerbruksgatan 5
531 40 Lidköping
Tel: 0510-228 00

Från uteluft till inneklimat!

Hemsida Karta
 

PAX AB

Kattkärrsvägen 4, Box 72
648 06 Hälleforsnäs
Tel: 0157-756 00
Fax: 0157-756 10

Org.Nr: 556418-0866

PAX utvecklar, tillverkar och marknadsför ventilations- och värmeprodukter som gör att både du och din bostad mår bra. Vi har ett heltäckande sortiment av fläktar, handdukstorkar, ventiler och oljefyllda element.

Hemsida Karta
 

REC Indovent AB

Kärragatan 2, Box 37
431 21 Mölndal
Tel: 031-67 55 00
Fax: 031-27 67 01

Org.Nr: 556066-3360

Vi tillbringar ca 90% av vår tid inomhus. Den tid som kroppen vilar och återhämtar sig sker i våra hem. En välventilerad bostad kännetecknas av en känsla av frisk luft och hög komfort i bostadens alla utrymmen. Dessa bostäder erbjuder dessutom ofta en komfortabel ljudnivå inom bostaden.

Ett modernt ventilationssystem kännetecknas av hög energieffektivitet både i ren driftenergi samt värmeåtervinning ur ventilationsluften, egenskaper som skapar ett minskat behov av köpt energi.

Kombinationen mellan ett högeffektivt ventilationssystem och ett flexibelt värmesystem erbjuder den mest energisnåla och miljövänliga totallösning.

Hemsida Karta
 

Varmitek

Södra Stenbocksgatan 160
252 45 Helsingborg
Tel: 042-12 52 00

Org.Nr: 556389-1042

Varmitek ett företag som startades 1990 med komplett inriktning på att utveckla de bästa tekniska lösningarna för att utvinna den gratis solvärme som strålar och lagras i jordklotet. Vi erbjuder värmepumpar, varmvattenberedare, solfångare, frånluftaggregat och fläktkonvektorer samt den kringutrustning som behövs för att ta vara på den naturliga energin på bästa sätt.

Hemsida Karta