Hestra Duox skyddar på öppna ytor

Hestra Duox är en unik dubbelmarkis perfekt anpassad att uppföra över sandlådor eller andra öppna ytor. Det är en flexibel produkt som upptäckts av många kommuner i landet, där den framför allt används av förskolor och liknande verksamheter för att skydda barn från såväl direkt UV-strålning som nederbörd när de leker i sandlådor eller på lekplatser och andra öppna ytor.

Markisen förankras stabilt i marken och täcker en stor yta, maxmåttet är 6x3x2 m, det vill säga hela 36 kvadratmeter. När markisen inte används ligger duken skyddad i en kassett. Hestra Duox kan köras ut och in, antingen med vev- eller motordrift. Motordrift är att föredra för bästa resultat. Hestra Duox används idag av många kommuner runt om i landet och vi har många goda referenser att visa på.

Hestra Duox tillhandahålls av Hestra Markis återförsäljare, som finns över hela landet. För vidare information kontaktar ni lämpligen någon av dem. På vår hemsida www.hestramarkis.se hittar ni de som ligger närmast. Alternativt kontaktar ni Hestra Markis direkt, där Pär Johansson kan svara på frågor och sätta er i kontakt med lämplig återförsäljare. Maila till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

 

Hestra Markis - Solskydd för alla lägen | www.hestramarkis.se