Bergsätter Entreprenad AB


Sedan 2011 har vi funnits och verkat i Motala med omnejd och vi hoppas nu att 2013 ska bli det år fler ger oss förtroendet att utföra arbeten vid era fastigheter, stora som små.

Vi gissar att du nu söker efter någon som kan hjälpa dig att bespara dig en massa tid hemma. Nu när det kommer till de lite större trädgårdsjobben såsom dränering, plattläggning eller att anlägga ett projekt.

Vi kan, genom vår erfarenhet, inspirera dig till lösningar som du kanske inte tänkt på men framförallt så hjälper vi dig gärna att förverkliga din Vision - Din egna idé hur saker ska vara.

Inget jobb är det andra likt men vanligtvis så finns det en gemensam nämnare hos våra kunder och oss - Vi vill ha nöjda kunder och kunderna brukar vara "näst"mest nöjda med att de själva slipper köra bort jordhögar, trädgrenar och andra "byggrester" som brukar bli.

Vad blir de då mest nöjda med då? - Vårt arbete och vår inställning till arbetet i sig. Vår logga kanske skulle vara ett par leriga stövlar istället som en symbol att vi vadar genom lera om det nu är det som krävs för att jobbet ska bli gjort och vår kund nöjd.

- Prova oss! kostnadsfri offert så klart.



Ryd 5 Bergås
591 97 Motala
daniel@bergsatterentreprenad.se
www.bergsatterentreprenad.se
0707-60 03 42(Telefon)
556922-8389 (Org. Nummer)



 
Bransch:
Gräsmattor Försäljning/Anläggare Stensättning Sand, grus, singel m.m. Trädgårdsanläggningar Träd- och Skogstjänster Markarbeten Anläggare Dränering Pool/Spa Anläggare Snöröjning Fuktisolering Avloppsarbeten

Kommun:
Östergötlands län Linköping Motala Norrköping Vadstena Åtvidaberg