Flyttharry AB


Flyttharry är ett flyttföretag i Uppsala som startades 2012 och har under det senast året expanderat verksamheten kraftigt. Lokalerna finns ute i Bergsbrunna Tegelbruk och har ett magasin som är anpassat för både mellanlagring och långvarig förvaring.

Vi är medlemmar i Svenska Åkeriförbundet, Biltrafikens Arbetsgivareförbund och är försäkrade genom Länsförsäkringar i Uppsala. Våra anställda har kollektivavtal.

Vår ambition är att göra kunden nöjd oavsett flytt, alltifrån pianoflyttar till stora kontorsflyttar. Kompetensen inom företaget är bred och vi har helhetslösningar inom det mesta.

Exempel på kunskapsområden där vi har god kompetens och erfarenhet är: Kontorsflyttar, Företagsflyttar, Bohagsflyttar, Emballering, packning och uppackning, Tunghantering, alltifrån pianon till hiss motorer, Arkivflyttar, Monteringsarbeten, Magasinering och lagring, Avveckling av verksamhet samt återvinning

Utöver detta så har vi möjlighet att skänka bort möbler som inte har ett andrahandsvärde eller i vissa fall återförsälja möbler som fortfarande går att använda, för Er som kund innebär detta både en ekonomisk samt en miljömässig vinst.
Miljö

Vår verksamhet är beroende av en miljömedvetenhet, detta då det är ekonomiskt fördelaktigt att ha ett miljötänk i vår planering och utförande av flyttar. Grundläggande är att miljötänk och entreprenörsanda går hand i hand inom vår verksamhet. I ett konsumtionssamhälle innebär detta att vi försöker minska koldioxidutsläpp samt återvinna möbler på bästa sätt.

PASSA PÅ ATT UTNYTTJA RUT-AVDRAGET! DU KAN DRA AV MAX 50 % AV ARBETSKOSTNADEN. LÄS MER PÅ VÅR HEMSIDA.




Bergsbrunna Tegelbruk 23
757 56 Uppsala
info@flyttharry.se
www.flyttharry.se
018-69 28 76(Telefon)
556890-4691 (Org. Nummer)



 
Bransch:
Flyttfirmor Magasinering

Kommun:
Uppsala län Enköping Knivsta Tierp Uppsala Östhammar Håbo Heby Älvkarleby