Herrljunga Brädgård / XL-Bygg


Vi är en familjeägd bygghandel som har funnits sedan början av 1900-talet. Numera drivs den av tredje generationen Samuelsson och Daniel Sandberg.

Vi är en modern byggvaruhandel som förser dig som byggmästare, privatperson, kommun och företag med bygg- och järnvaror och färg. Kom och besök våra utställningar av kök, bad, dörrar, golv och tapeter. Vi har ett välsorterat byggvarulager och ett brett sortiment järnvaror vilket garanterar en god leveranskapacitet.


Ett större byggprojekt, ute eller inne, kan kräva nog så mycket planering och jobb. Hemkörning av material med släp eller lastbil kan därför vara skönt att överlåta till någon annan. Hos oss på XL-BYGG får du hjälp med hemleveransen. Om du behöver kan vi även erbjuda kranlossning. Om du vill köra hem byggvarorna själv så har vi utlåning av släp.


Du kan alltid bolla dina tankar och idéer kring trä och andra byggmaterial med oss på XL-BYGG. Vi har våra rötter i den gamla svenska virkestraditionen och har flest certifierade träexperter i Sverige. Vårt mål är att erbjuda dig samma personliga service som på den gamla goda tiden. Nu kan du även ta hjälp av oss när det kommer till färg och kulörval.

Välkommen till oss på XL-Bygg Herrljunga Brädgård!




Verkstadsgatan 9
524 31 Herrljunga
info@herrljunga.xlbygg.se
www.xlbygg.se/herrljunga
0513-250 50(Telefon)
0513-250 55(Fax)
556076-7005 (Org. Nummer)



 
Bransch:
Färg/tapet Försäljning Golvbeläggningar Försäljning Kakel/klinker Försäljning Garage Försäljning/Installation Byggvaruhandel Takarbeten Köksinredning Försäljning Dörrar Försäljning/Installation Portar Försäljning/Installation

Kommun:
Västra Götalands län Alingsås Herrljunga Vara Vårgårda