Spa Dealers


SPADEALERS - Ett familjeägt företag som tillverkar bad- och bastuprodukter
SpaDealers i Korsnäs, Finland, är ett familjeägt finlandssvenskt företag som verkat sedan 1981 inom olika affärsområden. I verksamheten tillkom affärsidén med badprodukter (spabad, bubbelbad, badtunnor, bastu) år 2003.

Egen produktutveckling
En målmedveten satsning på utveckling av den traditionella badtunnan har etablerat oss som en av de ledande innovatörerna i denna bransch. De modeller som tillverkas i dag har avancerade men ändå enkla och praktiska konstruktionslösningar för bästa möjliga funktion.

Förstklassig tillverkning
Produkterna tillverkas i egna lokaler och med egen maskinpark i Korsnäs. En stor del av produktionen görs med CNC maskiner.

Kvalitet och service
”Where Quality and Service meet” är vårt varumärke och din nöjdhet som kund är vår viktigaste målsättning. Egen planering, utveckling och tillverkning ger full insyn i hela processen som garanterar hög produktkvalitet, produkt- och servicekännedom. Vi känner till och följer gällande krav och lagar som berör vår verksamhet och produkter. Med oss som leverantör skall du kunna känna dig säker och trygg med ditt val.



Lagervägen 4
662 00 Korsnäs, Finland
info@spadealers.fi
www.spadealers.se
00358-10 239 56 00 12(Telefon)
Fi04154058 (Org. Nummer)
Ole Sten (Publik Kontaktperson)



 
Bransch:
Badrum Badkar/Bubbelbad Leverantörer Spabad/Pooler Leverantörer Bastu/Ångbad Leverantörer Friggebodar/Förråd Leverantörer Spabad/Pooler Leverantörer Trädgård Spabad/Pooler Leverantörer

Kommun:
Nationell [sverige]