Om bosidan.se

Bosidan.se är en portal för allt som har med ditt boende att göra. Oavsett om du söker ombyggnadshjälp, ett nytt kök eller kanske mäklare eller banker, hittar du dem här.
Läs mer...


Kök > Vitvaror Leverantörer
Övriga kategorier
Sök lokala återförsäljare här!
 
 
 

Vitvaror Leverantörer

Byt vitvaror och skapa ett personligare kök. Idag finns det mycket att välja på inom vitvaror på nätet både i färg och form. På Bosidan kommer du i kontakt med företag som erbjuder vitvaror på nätet av högsta kvalité.
 
 
Scandinavian Applianaes AS
Norcool Cave 40 vinskåp En spännande nyhet för de av oss som är glada i vin.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Smedstorps Snickeri AB - Vitvaror
Inbyggnadsugnar i skön arbetshöjd gör matlagningen ännu roligare.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Kungsäter Kök AB - Vitvaror
Kungsäter samarbetar i första hand med Miele och De Dietrich, men även andra alternativ
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
Marbodal AB
Hos oss finns ditt nya kök. Vackert, praktiskt och prisvärt.
Hemsida
Sök lokala återförsäljare
Kontaktinformation
 
 
 
 

Vitvaror på nätet

Köket är en naturlig mötesplats där vi börjar och slutar dagen. Köket är en social miljö där hela familjen kan samlas för frukost, lunch eller middag. Vi bjuder hem våra grannar, njuter av våra måltider och varandras sällskap dag efter dag och år efter år.

Våra kök måste därför vara väl genomtänkta vad gäller både funktion och design. Vi vill ha vitvaror som är så tysta som möjligt, användarvänliga och som har hög kvalitet och lång hållbarhet. Kökstrenden går idag mot enkelhet. Vi vet att du inte vill lägga tid på att läsa krångliga manualer, frosta av frysen, göra rent ugnen, eller ta bort kladdiga fingeravtryck från rostfria ytor. Vi är måna om utseendet i köket och våra vitvaror är ju faktiskt en ganska stor del av vårt totala kök. Man kanske medvetet försöker sticka ut lite extra för att kunna få lov att känna att det här är vårat kök och våra vitvaror. Att det är vi som har valt dom berättar vilka vi är. Personlighet i köket ger liv och lust åt er som bor och lever i just detta speciella köket.

På Bosidan kommer ni alltid i kontakt med företag som erbjuder de senaste nyheterna och bästa kvalitet inom vitvaror på nätet.
 

 

IGF / Bertazzoni Skandinavien

Torsgatan 5
111 23 Stockholm
Tel: 073-666 82 26

Org.Nr: 556802-8087

IGF startade redan 1934 och är sedan 1965 Sveriges i särklass största leverantör av gasspisar för privat bruk. Mycket har hänt sedan företaget startades. Det som inte har ändrats är att IGF specialiserar på gas-driven köksutrusting med höga krav på design, funktion och säkerhet till överkomliga priser. Alla IGF-spisar är tillverkade i samma fabrik i Guastalla i Norra Italien. Fabriken använder avancerade tillverkningsmetoder och har alla de senaste certificationer för kvalitet och miljö. IGF levererar idag sina produkter över hela Norden och erbjuder hela 5 års garanti. Besök vårt showroom i centrala Stockholm eller kontakta oss för din närmaste återförsäljare.

Hemsida
 

Kungsäter Kök AB

Dalbo
519 92 Kungsäter
Tel: 0320-20 70 30

Org.Nr: 556634-5012

Personliga kök. Du kan sätta din personliga prägel på ett Kungsäter kök tack vare vårt flexibla sätt att se på hantverk och administration. Uppskattar du dessutom kvalitet kan vi erbjuda unika lösningar för just dig. Pris? - Om du jämför äpplen och äpplen så tål vi att jämföras. På alla plan.

Hemsida
 

Marbodal AB

522 81 Tidaholm
Tel: 0502-170 00
Fax: 0502-170 00

Marbodal AB i Tidaholm är marknadsledare på kök. Huvuddelen av försäljningen sker genom en egen säljorganisation till bygghandeln, byggentreprenörer och husfabriker i Sverige och Norge. Företaget ingår i Nobiakoncernen, Europas ledande köksinteriörföretag.

Hemsida
 

Miele AB

Box 1397
171 27 Solna
Tel: 08-562 29 000

Org.Nr: 556138-9668

Miele är det enda globala premiumvarumärket för hushållsmaskiner och maskiner för professionell användning inom textilskötsel, diskning och desinfektion som finns representerat på fem kontinenter.

Hemsida
 

Scandinavian Appliances AS

Postboks 34
1701 Sarpsborg, Norge
Tel: +47 815 69 117
Fax: +47 691 11 701

Scandinavian Appliances AS utvecklar, tillverkar och marknadsför lösningar för förvaring av mat och dryck under varumärket Norcool. Vi har en tradition som går tillbaka till 70-talet och är i dag en ledande leverantör av kylrum, hörnkylar, kyllådor, vinskåp och vinkällare.

Hemsida
 

Smedstorp Snickeri AB

Gårdlösavägen 53
273 98 Smedstorp
Tel: 0414-287 30
Fax: 0414-287 40

Org.Nr: 556046-3142

Smedstorp - tradition och förnyelse Vi vårdar det gamla hantverket. Vi tror på kvalitet och traditionellt hantverk i samspel med modern utveckling och digital utrustning. Vi tycker om att utveckla nya produkter genom att prova nya material och samarbeta med framstående formgivare. Utvecklingen inom köksinredning medför ständigt nya funktioner och innovationer. Det gör dagens kök till lättarbetade, snabbstädade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser. Trender, färger, material och design förändras ständigt - men vi är noga med att behålla och slå vakt om vår långa hantverkstradition och kvalitetstänkande.

Hemsida Karta